Stopite v stik z nami…

Get Interactive – Interact, don’t distract.

Video oglaševanje

Nova generacija video oglaševanja.

Na najbolj kakovostnih slovenskih spletnih medijih.

NEVSILJIVO

Video oglasi se prikazujejo znotraj člankov in ne prekrivajo vsebine.

VARNO

Oglasi se ne prikazujejo na vsebinah povezanih z nasiljem drugimi spornimi temami.

INTERAKTIVNO

Možnost dodajanja interaktivnih gumbov, logotipov in bližnjic do družbenih medijev.

UČINKOVITO

Cenovni model CPV zagotavlja, da plačate samo ogledane oglase.

OUTSTREAM VIDEO

Video oglaševanje je v zadnjih letih doživelo velik napredek in danes predstavlja enega ključnih dejavnikov rasti celotnega spletnega oglaševanja. Temu ustrezno so se tudi razvile različne oblike video oglasov. Če so bili še pred leti na voljo samo t.i. pre-roll oglasi vezani na linearne video vsebine, jim danes primat jemljejo t.i. outstream oglasi, ki se lahko pojavljajo neodvisno od video vsebin, so tehnološko napredni in omogočajo visoko interaktivnost.

GET.VIDEO

V sodelovanju s tehnološkim partnerjem Teads.tv, ki je vodilna svetovna video platforma, omogočamo tudi slovenskim oglaševalcem najbolj napredne možnosti video oglaševanja. Takšne, ki omogočajo prvovrstno uporabniško izkušnjo in visokokakovostno interakcijo z oglaševano vsebino ter se nahajajo v varnem okolju spletnih medijev. Tako na desktop kot v mobilnih okoljih.

InRead Video format

Interscroller

Imate dodatna vprašanja na temo Video oglaševanje?

Vprašajte nas
Nastja Breg
Miss Knowall

“Life has no limitations, except the ones you make.”

Video FAQ

Video je eden izmed najučinkovitejših načinov predstavitve naročnikove zgodbe, saj le 20% uporabnikov na strani prebere besedilo, 80% jih pogleda video posnetek. Uporabniki se na spletni strani z video vsebino v povprečju zadržijo 1x dlje kot na straneh brez nje, kar je izjemno pomembno pri izpostavitvi prednosti svoje blagovne znamke. Ugotovitve kažejo tudi, da video vsebine na vstopni strani povečajo število konverzij za skoraj 90%, spletni video oglasi pa spodbujajo interakcijo s ciljno skupino, uporabniki pa imajo možnost zaključka v nakupni poti.

Z dobro vsebino in nativnim oglaševanjem. Namreč dobra vsebina in kvaliteten nativni oglas prinašata daleč najboljši promet na ciljnih straneh, kar ima seveda pozitivni učinek na organske pozicije. V primerjavi s klasičnim oglaševanjem ima promet iz nativnih virov nižji “bounce rate”, uporabniki preživijo več časa na strani, predvsem pa iz teh virov radi delijo vsebino na socialnih medijih.

Če so bili še pred leti na voljo samo t.i. pre-roll oglasi vezani na linearne video vsebine, jim danes primat jemljejo t.i. outstream oglasi, ki se lahko pojavljajo neodvisno od video vsebin, so tehnološko napredni in omogočajo visoko interaktivnost. Kot so dokazale številne raziskave, so tovrstni oglasi tudi v marsičem bolj učinkoviti kot klasični pre-roll oglasi. To potrjujejo tudi podatki tehnološkega podjetja Teads.tv, kjer so ugotovili, da imajo med drugim outstream oglasi za četrtino višji priklic kot in-stream oglasi.

Teads.tv je vodilna spletna platforma za nativne video oglase v svetu. Z 820 milijoni mesečnih uporabnikov v več kot 20 državah so pometli z nadležnimi pre-roll oglasi, kjer je uporabniška izkušnja pri odštevanju sekund do konca sponzoriranega video posnetka pred ogledom željenega izjemno slaba. InRead nemoteči in neprekrivni oglasi podjetja Teads.tv se tako predvajajo v daljših člankih premium založnikov in delujejo precej manj moteče. Sponzorirani video se predvaja, ko je v 50% vidnem polju uporabnika, prav tako se samodejno prilagaja glede na spletno stran založnika in je prilagojen na vse vrste naprav. Teads.tv video oglasi imajo možnost interaktivnih fukcij, kot so “poziv k dejanju” (call-to-action), dodan logotip podjetja in naslov videa, mini spletna stran, “social-share” gumbi in mnoge druge.

Povpraševanje po digitalnih video vsebinah presega ponudbo in čeprav večina založnikov investira vanje, video oglaševanje še zmeraj predstavlja majhen kolač celotnih investicij v digitalno oglaševanje. Raziskave kažejo, da je več kot 90 odstotkov oglaševalcev in medijskih agencij pripravljenih v naslednjem letu povečati svoje investicije v ta način oglaševanja.

Peberite več na

SHIFT2ONLINE

Video oglaševanje na našem blogu.