Stopite v stik z nami…

Get Interactive – Interact, don’t distract.

 • sl

Politika varstva osebnih podatkov

1. Upravljavec

Uradno ime porganizacije: Get.In d.o.o.
Sedež podjetja: Stegne 33, 1000 Ljubljana, SI
Odgovorna oseba v podjetju (zakoniti zastopnik): Damjan Planinc
Elektronska pošta: info@get-interactive.eu

2. Veljavnost splošnih pogojev

Ti splošni pogoji veljajo od 22. maja 2018 naprej.
Ljubljana, 22. maj 2018
Get.In d.o.o.

3. Uporaba, obseg in namen hranjenja in obdelave

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, edukativnega obveščanja, informacijsko – tržnega obveščanja, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in storitev strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.

Za namen obveščanja z elektronsko pošto hranimo:

 • naslov elektronske pošte
 • ime
 • priimek
 • podjetje

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila pridobljena.

4. Obdelovalci osebnih podatkov in iznos

Poleg GetIn d.o.o. (njegovih zaposlenih) osebne podatke v njegovem imenu in za njegov račun obdelujejo tudi obdelovalci, kot so podjetja, ki GetIn d.o.o. nudijo tehnično podporo pri obdelavi osebnih podatkov, kot na primer izdelovalci in vzdrževalci računalniških aplikacij, spletnih mest in informacijskih storitev, razvijalci in uvajalci programskih rešitev, zunanji tržniki, trženjska, raziskovalna in analitična podjetja, zunanje agencije za marketing ter organizatorji dogodkov. Vsi obdelovalci so zakonsko in pogodbeno zavezani skladnosti z GDPR.

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

5. Obdobje hrambe

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.

Podatke o prikazih prejetih sporočil in klikih na povezave v prejetih sporočilih hranimo še 12 mesecev od pošiljanja sporočila.

6. Pravice posameznika (osebe)

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

 • vpogled
 • dostop
 • omejitev obdelave
 • ugovor obdelavi
 • prenosljivost obdelave
 • popravek
 • popoln izbris
 • prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

Zahtevke za izbris vaših osebnih podatkov iz naših evidenc pošljite na info@get-interactive.eu.
V kolikor smatrate, da vaših osebnih podatkov ne obdelujemo v skladu s podanim soglasjem in z veljavno zakonodajo, imate pravico do vložitve pritožbe pri Informacijskemu pooblaščencu.

7. Obdelava podatkov za e-novice / newsletter

Odpoved iz brezplačnih e -novice je možna:

Sporočilo ste skladno z zakonom prejeli na osnovi vaše prijave na spletnih straneh www.get-interactive.eu, na podlagi našega predhodnega sodelovanja, izpolnjenega obrazca na oglasnih portalih, izobraževanjih, predstavitvah in drugih dogodkih, ki potekajo v organizaciji GetIn d.o.o., ali pa smo podatke zbrali iz javno dostopnih virov in jih uporabljamo v skladu z določili 72. člena ZVOP-1 in ZEPT-1B.

8. Uporaba piškotkov

Spletna stran uporablja »piškotke«. To so majhne datoteke, ki se ob obisku strani shranijo v vaš brskalnik. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske in uporabo spletne strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste »piškotke« sprejeli ali zavrnili. Piškotke, ki se že hranijo v vašem brskalniku lahko tudi kadarkoli sami izbrišete.

Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere opcije spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletne strani.

9. Onemogočanje piškotkov

V kolikor ne želite, da si brskalnik shrani piškotke lahko to onemogočite. Več informacij o izklopu piškotkov v Vašem brskalniku:
Google Chrome
Mozilla Firefox
Internet Explorer 9
Internet Explorer 7, 8
Safari
Opera

Kako onemogočite piškotke od drugod:
Google Analytics